Gyerekprogramok

Legyél azzá, aki vagy! Ne azzá legyél, akivé én akarlak tenni. Vekerdy Tamás

Fogalmam nincs miért imádják a gyerekek, és miért olyan jó buli páran beülni egy helységbe, spirituális dolgokról beszélgetni, kényelmesen elhelyezkedni és utána 30 percig meditálni, de mégis így van.

A szülők állítják, hogy segít a tanulásban, a nyugodt alvásban, és amiért nagyon szeretik, nem kell a gyereket ezerszer megkérni, hogy üljön le végre tanulni. Ha ez így van, annak nagyon örülök, de a cél számomra az, hogy kicsit kiszakadjanak a hétköznapi forgatagból, a stresszből, és megtanulják hogyan is lehet egy zajos világban csendet teremteni magunk körül.

Arról már nem is merek beszélni, hogy bármennyire is elfogadók vagyunk hivatalosan a világ felé, mégis nagyon szenvednek azok a gyerekek, akiknek nyiladozik a 3. szeme, érzékelnek olyan dolgokat, amit más nem, és nem mernek erről beszélni. Nekik sem könnyű, és a szülőknek sem, viszont, ha sikerül a meditációban lecsendesedni, könnyebben elfogadják ezeket a dolgokat.

A foglalkozásokra bejelentkezés szükséges. Érdeklődni a 06203392068-as számon lehet.

A gyerekek individuálisak, és erre abszolút nincs felkészülve a mai pedagógia. Holott csakis erre kellene hogy felkészülve legyen! Minden gyerek más, mindegyik mást tud, másban jó – és ezt el kéne ismerni. Vekerdy Tamás