Vállalkozóknak

Üzlet más szemmel

Egyre többen keresnek meg üzleti dolgokat érintő kérdésekben. Ennek oka, hogy pénzügyi, mérlegképes könyvelői végzettségeimen túl, sok éves vállalkozói tapasztalattal és sokrétű spirituális tanulmányokkal rendelkezve nézek rá a vállalkozás életére, egy egészen más szemmel. Ez a látásmód rengeteg hasznos információval szolgál az ügyfeleim részére. Felhívja a figyelmét azokra a dolgokra, amiket különösen szem előtt kell tartania a döntések meghozatalakor, és segít kielemezni a választások lehetőségeit.

Így állítottam össze a „Nézz rá az üzletedre más szemmel” nevű csomagot vállalkozóknak. Olyan üzletasszonyoknak és üzletembereknek szól, akik szeretnének rálátni, mi mozgatja őket konfliktushelyzetben, milyen tudatalatti programok hatnak rájuk döntéseik meghozatalában, és milyen nehézségeket, vagy segítő rezgéseket hordoznak magukban. A csomag része egy sorselemzés is, ami 2 irányú döntés elemzését teszi lehetővé, vagy konkrét kérdés esetén tud segítséget nyújtani.

A különböző egységek számomra összeállnak egy olyan rendszerré, amiből igen hasznos információval szolgál ügyfeleim részére.

A menete:  Pár percben átbeszéljük milyen helyzetre keres megoldást az ügyfél, mi az, ami gondolkodóba ejtette.

Összeállítunk egy anyagot, melyből kiindulva elemezni tudjuk, hogy milyen emberi tényezők, tudat alatt működő programok mozgathatják a döntéseiben.

Kielemzem numerológiai szempontok szerint, amiből kiderül milyen tulajdonságai segítik az üzleti életét és mire érdemes figyelemmel lennie.

Átbeszéljük azokat a konfliktuskezelési módokat, amiket alkalmaz, és milyen előnyei/hátrányai vannak a vállalkozására, és az emberi kapcsolataira-lásd munkatársakra, üzleti partnerekre.

Nagyobb üzleti döntés előtt, nem csak üzleti tervet szoktak készíteni, sokan megnézik, hogy döntésük milyen lehetőségeket hordoz, ezzel zárul a program.

Ahogyan a leírásból látható, ez egy teljes elemzés, aminek időtartama 2,5 óra ára: 15 800 Ft.

Bejelentkezés: a 06 20 3392 068-as számon vagy a noemi@nahalka.hu e-mail címen.