Párkapcsolatokról

Vonzás – taszítás

Érdeklődés, vonzalom, szerelem, szeretet, szikrázó felemelő érzések, majd az idő múlásával, az együttélés során megjelenő frusztrációk, félelmek, rossz tapasztalok is felütik fejüket. Amikor a kapcsolatban az egyik ember félelmei működésbe lépnek, az rezgés szinten megjelenik az aurájában, energiamezejében, egyszerűen érzékeli a másik, hogy valami nincs rendjén, de nem mindig érti mi is ez.

Elbizonytalaníthatja, benne is felébrednek az elfeledett rejtett félelmek, vagy ha elég erős az önbizalma, akkor figyelmen kívül hagyja, elhessegeti.

A személyiségfejlődés célja, hogy letegyük a félelmeinket, hozott programjainkat, mindazt, ami megakadályoz bennünket abban, hogy megéljük a boldogságot. Az eredmény egy letisztult jó rezgésű személyiség lesz, amiben az érzelmek a helyére kerülnek. Mindenki érzi, hogy jó egy olyan embernek a környezetében eltölteni pár percet, akiből láthatóan harmónia és nyugalom árad. A párkapcsolatokban is így képes érvényesülni, ha az egyik fél úgy dönt, hogy felismeri a félelmeit és változtat. A rezgések megváltoznak, a társ és a közvetlen környezet, a család érzékelni kezdi. Mivel mindenkinek tetszik, ezért átvesznek belőle, majd az egyén változása lassan kihat az egész párkapcsolatra, családra.

Ha egységbe kerül önmagával a test-lélek-szellem, akkor képes másokkal is harmóniába kerülni. Ez az oka annak, hogy automatikus jó irányú változás generálódik a környezetében, mind kommunikációban, mind érzésekben. Úgy élhető meg, hogy mások viselkedése megváltozott felénk, nyitottak, elfogadóak lettek, holott mi magunk formálódtunk át. Az auránk vonzóvá vált, bevonzza a hasonló rezgéseket, leegyszerűsítve, ha szeretetet érzünk szeretni fognak, ha kifejezzük, mások is kinyilvánítják.

Az ember szerelmi életétől komplikáltabb dolog nincs a rendszerek keveredései miatt, azonban tény, hogy vannak gyakorlatok, amik segítségével szinte azonnali változásokat lehet elérni (2-3 hét). Nem avatkozik senki sem bele a másik életébe, én döntök, hogy leteszem a felmerült félelmemet, így nem jelenik meg az én energiamezőmben az érzés, ami ellöki a másikat, vagy bizonytalanságban tartja. Ha felfigyelek minden apró kellemetlenséget okozó érzésemre, úgy el is tudom engedni, mindez tudatosság kérdése, amit azonban gyakorolni kell.

Képesek vagyunk mindannyian változni és hatással lenni a másik emberre. Mindebből elég, ha annyit látunk, hogy elengedtem a haragomat, félelmemet és a másik reagál rá, mégpedig olyan módon, ami mindkettőnek jó érzés.

A tudatunk tisztán tartásával, az őszinte érzések megélésével, minden leegyszerűsödik, a testünk, lelkünk egyszerűen szerelmes lesz az életbe, a társba, és automatikusan hozza önmagunk szeretetét és az örömöket, amik mind a boldogság elkerülhetetlen útjára vezetnek.

Ezért fontos, hogy higgyünk az apró változások pillangóhatásában, aminek az eredménye egy boldog élet.