Név-, számmisztika és párkapcsolat


Mi mindent rejt a nevünk? Valóban van abban igazság, hogy a név kötelez, és a születési adatainkkal együtt hatással vannak az életünkre? Hogyan képes hatni a nevünk rezgése a párkapcsolatainkban megmutatkozó harcokra?

Több ezer éve kutatja a emberiség a számok és a betűk/hangok kapcsolatát, energetikáját. Megfigyelték az összefüggéseket, majd kialakult egy rendszer, ami segítséget ad a világ jobb megértéséhez.

A név betűit számokká alakítva mérhetővé válik az energia, ami hatással van az emberi életre. Minél több oldalról vizsgáljuk, annál több információt tudhatunk meg a feladatainkról, tanulási céljainkról, jellemvonásainkról, érzelmi megnyilvánulásainkról, hiányosságainkról, és arról is ki mire tanítja férjét, feleségét a kapcsolatában, sőt az esetlegesen felmerülő veszekedések forrására is rávilágít.

Az életfeladatok, amik miatt születtünk, a vállalások, tanulási lehetőségek mind mérhetők a név-, és számmisztika segítségével. Sokan elveszve érzik magukat, keresik az életfeladataikat, és rengeteget gondolkodnak ezen a kérdésen, aztán a numerológia segítségével egyszerűen megértik.

A misztikus szó feltételezi, hogy valami titkos, feltárásra váló dologról beszélünk, és talán így is van. Feltárjuk nevünk titkos energetikáját, ami olykor segít, máskor tanít, nekünk pedig annál jobb, minél egyszerűbben megértjük.